Wij zijn een vrolijk op hennep gebaseerd ondergoedmerk uit Amsterdam. Onze missie is om de wereld gezonder en gelukkiger te maken door premium ondergoed te produceren dat comfortabel, modieus en duurzaam is!

Hennep stof is een prachtig materiaal dat erg onderschat is. Wist je dat hennep 4 keer meer CO2 opvangt dan gewone bomen?

  • Hennep is duurzamer dan veelgebruikte natuurlijke stoffen zoals katoen en bamboe
  • Hennep doet de grond waarin het leeft herleven, gebruikt veel minder water dan andere gewassen en groeit extreem snel, zodat het meerdere keren per jaar kan worden geoogst
  • Hennep heeft een van de sterkste natuurlijke vezels en heeft antibacteriële eigenschappen
  • Tot slot vermindert hennep broeikasgassen door enorme hoeveelheden CO2 op te nemen

Combineer dit met het vermogen van hennep om vocht te absorberen, het ademende vermogen, de toenemende zachtheid en gladheid na elke wasbeurt, en je hebt de perfecte stof voor je duurzame, premium ondergoed, terwijl je ook het milieu beschermt.

Natuurlijk en milieuvriendelijk ondergoed van hennep maken

Onze reis begon in 2019. We willen stijlvol en comfortabel ondergoed maken dat vooral erg duurzaam is. Met dit in gedachten zijn we op zoek gegaan naar materialen die niet alledaags worden gebruikt in de mode-industrie. Tijdens onze zoektocht hebben we verschillende opties gevonden. We realiseerden ons al snel dat hennep aan al onze wensen voldeed.

Hennepstof was voor ons vrij onbekend. Toen we dit geweldige gewas bestudeerden, waren we meteen geïntrigeerd. We konden gewoon niet geloven waarom hennep niet meer wordt gebruikt in de mode-industrie. Waarom blijft de mode-industrie hoog vervuilende materialen gebruiken? Vanaf dat moment hadden we de missie om het meest duurzame en hoogwaardige ondergoed te produceren dat er is. Met de hulp van ethische fabrikanten en getalenteerde ontwerpers kwamen we op de goede weg.

Momenteel bevinden we ons in de laatste fase van het productieproces van onze eerste boxershorts en strings. De eerste modellen zullen beschikbaar zijn in een zwart minimalistisch ontwerp, met meer kleurrijke en vrolijke ontwerpen die zullen volgen. We verwachten ze in het eerste kwartaal van 2021 te lanceren!

Je kunt je nu al bij ons aanmelden! We hebben milieuvriendelijke mondkapjes van hennep die gemaakt zijn van overtollige stof. Door deze herbruikbare mondkapjes te gebruiken houden we elkaar veilig tijdens de COVID-19 pandemie.

Ethisch en Duurzaam

geproduceerd